Operator 2 en 3 ploegendienst

OPERATOR

Binnen onze organisatie hebben wij een vacature beschikbaar voor een Operator in een 2 en 3 ploegendienst.

Wie zijn wij?
2MASTERS Polymer** Technology is een gerenommeerde producent van hoogwaardige halfproducten. Wij produceren unieke polymeren voor onze opdrachtgevers, welke zij kunnen toepassen in hun productieproces. Veilig, plezierig en toekomstgericht werken staan bij ons hoog in het vaandel om zodoende hoogwaardige producten te produceren. Naast een recente uitbreiding van ons machinepark zijn wij inmiddels gestart met een compleet nieuwe bedrijfslocatie op ’t Lochter 3 in Nijverdal. Eind 2022 hopen wij hier onze nieuwe locatie te betrekken.

Wat ga je doen?
Als Operator binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de productie van halffabricaten in de vorm van korrels. Je voert grondstoffen aan en mengt deze grondstoffen. Het monitoren van het proces en daar waar nodig en wenselijk het doorvoeren van veranderingen, om zo tot een hoogkwalitatieve productie te komen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het laten draaien van de machines verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden aan het machinepark. Aansluitend draag je er zorg voor dat het gereed product keurig wordt gewogen en verpakt in de door de klant gewenst hoeveelheid en verzorg je de algemene netheid van de productie omgeving. De werkzaamheden worden in een 2 en 3 ploegendienst verricht.

Wie ben jij?
Om als Operator succesvol te zijn bij ons beschik je over een MBO werk- en denkniveau. Relevante werkervaring in een productieomgeving is een pré. Je bent in staat om nauwkeurig en conform voorschriften te werk te gaan en je bent in staat om prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je enthousiast en weet je van aanpakken. Je bent leergierig en collegiaal ingesteld en heb je gevoel voor humor. Hard werken en plezier gaan bij jou en onze opdrachtgever namelijk hand in hand.

Wat hebben wij te bieden?
• Leuke collega’s
• Zelfstandige functie
• Veel vrijheid in de functie
• Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
• Betrokken bij opbouw nieuwe bedrijfslocatie
• Marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring

Solliciteer nu via mail of WhatsApp