Monteur

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Binnen onze organisatie hebben wij een vacature beschikbaar voor een Monteur Technische Dienst.

Wie zijn wij?
2MASTERS Polymer** Technology is een gerenommeerde producent van hoogwaardige halfproducten. Wij produceren unieke polymeren voor onze opdrachtgevers, welke zij kunnen toepassen in hun productieproces. Veilig, plezierig en toekomstgericht werken staan bij ons hoog in het vaandel om zodoende hoogwaardige producten te produceren. Naast een recente uitbreiding van ons machinepark zijn wij inmiddels gestart met een compleet nieuwe bedrijfslocatie op ’t Lochter 3 in Nijverdal. Eind 2022 hopen wij hier onze nieuwe locatie te betrekken.

Wat ga je doen?
Als Monteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk laten draaien van onze huidige productiemachines, aanbrengen van en meedenken over verbeteringen van de huidige en nieuwe machines. Werkzaamheden zijn mechanisch en elektrotechnisch van aard. Tevens wordt er gebruikt gemaakt van hydrauliek en pneumatiek op de productielocatie. Om je werkzaamheden te verrichten beschik je over een eigen werkplaats. Naast het onderhoud aan het bestaande machinepark verricht je ook werkzaamheden voor nieuwe machines en ons nieuw op te bouwen machinepark op onze nieuwe locatie in Nijverdal.

Wie ben jij?
Om als Monteur Technische Dienst succesvol te zijn binnen onze organisatie beschik je over een MBO werk- en denkniveau en ben je zeer technisch onderlegt. Je weet je goed te redden met zowel elektrotechnische als mechanische vraagstukken en je bent bereid je verder te bekwamen in de machinebouw. Je bent bereid om kennis door learning-on-the-job en eventuele cursussen verder te vergroten.

Wat hebben wij te bieden?
• Leuke collega’s
• Zelfstandige functie
• Veel vrijheid in de functie
• Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
• Betrokken bij opbouw nieuwe bedrijfslocatie
• Marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring

Solliciteer nu via mail of WhatsApp